Spiseborde i valnød

Viser alle 10 resultater

Spisebord i valnød

Unika i højeste klasse. Det er, hvad du får, når du vælger et spisebord i valnød hos os. Træsortens egenskaber er noget helt særligt, og ser du et bord i valnøddetræ, vil tankerne med stor sandsynlighed vandre mod en følelse af hygge, varme og hjemlig ro. Dette naturligvis kombineret med den eksklusive vibe, dit hjem får ved at indrette spisestuen med et spisebord i massiv valnød. 

Ud over at opfylde den helt åbenlyse funktion som et bord har, får du med et bord i valnød et stilikon uden sidestykke. Med gennemgående, fine åretegninger og en flot finish får du et møbel, der er ikke bare er et bord, men et udstillingselement. Det tiltrækker sig opmærksomheden og giver din indretning dét ekstra touch, som kan være svær at sætte ord på

Indret med spisebord i amerikansk valnøddetræ  

Er du en sucker for de små, lækre detaljer i indretningen, så tør vi godt sige, at du måske vil have tilbøjelighed til at elske et spisebord i valnøddetræ. Flere af vores spiseborde er fremstillet i den eksklusive amerikanske valnød. Og der er ingen tvivl: Borde i denne træsort kan noget helt særligt med deres varme nuancer og unikke åretegninger. 

Når vi former hvert enkelt møbel i valnød, mærker vi træets lækre, hårde kvaliteter. Det er derfor ikke bare noget vi siger, når vi fortæller dig, at du med spisebord i valnød får et spisestuemøbel, der holder i generationer. Og med valnød som materiale til dit spisebord skal du ikke være bekymret for, om du ender med at brænde inde med et bord, som i indretningsregi dømmes ude om få år. Et spisebord i amerikansk valnød er et tidløst valg, som aldrig går af mode.

Stilfulde runde spiseborde i valnød

Et spisebord behøver som bekendt ikke være rektangulært – det runde spisebord i valnød er et glimrende alternativ og det perfekte valg til dig, som tør bryde med det klassiske. Selvom du måske tænker, at et rundt bord ikke kan være så revolutionerende endda, så kan det faktisk noget markant andet, end hvad du vil opleve med et rektangulært eller kvadratisk spisebord. 

Med et rundt bord skaber du rammerne for ægte hygge og gode samtaler. Den afrundede form betyder, at alle kan sidde ved bordet og se hinanden i øjnene og samtale med hinanden på kryds og tværs. 

Spiseborde i valnød på specialmål 

Har du forelsket dig i et spisebord i valnød, men kan ikke få plads til det i boligen, så fortvivl ej: Hos Mani Pine fremstiller vi de smukkeste spiseborde i valnød på specialmål. Du kan altså få et helt unikt spisebord i valnød som materiale, der passer i lige netop din spisestuesetting. 

Send os en mail til kontakt@manipine.com og fortæl os om dine ønsker til spisebordets mål.