Reolsystemer

Viser alle 3 resultater

Du kan få brug for ekstra opbevaringsplads i alle hjemmets rum – hvad enten det er stuen, køkkenet, kontoret eller et helt fjerde. En opbevaringsreol er med andre ord ikke begrænset til en enkelt del af boligen, men er anvendelig i alle typer rum.

Elegante opbevaringsreoler med flere funktioner

Opbevaring lyder noget så kedeligt og uinspirerende, når det handler om indretning. Det er som oftest møbler, hvor funktion er valgt over design og udtryk. Men hvorfor ikke kombinere de to? Reoler til opbevaring behøver nemlig hverken være udtryksløse eller forbundet med ren praktik. Hos Mani Pine gør vi en dyd ud af at designe lækre reoler i god kvalitet, der udstråler elegance. 

Vores reoler er ideelle til opbevaring – de kan både bruges til bøger, nips eller noget helt andet. De kan naturligvis også bruges som et møbel til udstilling af udvalgte kunstgenstande, fotos eller andre personlige ejendele, som kræver deres helt egen hylde. Der er med andre ord ingen begrænsning på, hvilke funktioner vores opbevaringsreoler kan rumme.

Få en unik væghængt reol i massiv eg til opbevaring 

Reoler fra Mani Pine er ikke som alle andre – de er håndlavede og udstråler derfor en håndværksmæssig kvalitet, som ikke er til at tage fejl af. Vores reoler fås i massiv eg samt i amerikansk valnød. Det giver dig en reol, som holder i mange år frem, og som samtidig ikke går af mode. 

Det smarte ved vores reoler er, at de er væghængte. Det tilfører reolerne en vis elegance og er samtidig ideelt til dig, der gerne vil have en opbevaringsløsning, men ikke ønsker, at den skal tynge rummet. Når reolen er væghængt uden ben, men med masser af luft under nederste hylde, får du et møbel, som syner let i indretningen. Bor du på mindre plads, betyder luft omkring møblerne alverden – det gør rummet større og gør det desuden også lettere at bevæge sig rundt omkring møblet.

Vælg en reol i egetræ med flytbare hylder 

Med vores opbevaringsreoler får du ikke et færdiglavet system, som kun kan se ud på én måde. De er derimod designet med flytbare hylder, som kan placeres helt efter dit ønske. Det giver dig en fleksibel møbelløsning, som kan designes efter smag og behag. Er dit opbevaríngsbehov på én måde indledningsvis, men udvikler sig til et andet hen ad vejen, så kan reolen sammensættes derefter. 

Det kræver intet handyman-bevis at flytte hylderne efter behov – ligesom med opsætningen af reolen er flytning af hylder simpelt og utrolig nemt at gå til. Det behøver med andre ord ikke være noget heldagsprojekt, hvis du ønsker at ændre på hylderne i din reol i egetræ; du tager blot hylden af og monterer den ud fra de øvrige hyldebeslag på rammen. 

Vælg en enkelt reol eller sammensæt flere 

Hvad enten du er til vores reolsystem i black walnut eller en reol i massiv eg, får du en opbevaringsløsning, som kan tilpasses dine behov. Vil du gerne have plads til meget opbevaring, så vælger du blot flere reolelementer til sammensætning. Rækker behovet derimod blot til en enkelt reol, er begge vores reoler smukke i sig selv – de kræver ikke at blive sammensat med flere elementer, men udgør en helhed i sig selv.