Vægbeklædning

Viser alle 4 resultater

Træ-vægbeklædning

Det rå, det varme og det naturlige. Alle ting, som mange gerne vil have repræsenteret i indretningen. Og det gælder måske særligt for dig, som holder af den skandinaviske stil, hvor det fine møder det rå, og hvor de lyse nuancer akkompagneres af kontrastfyldte elementer. Lyder det som beskrivelsen af indretningsstilen i dit hjem, så er træ-vægbeklædning et go-to. Har du med andre ord ikke allerede en væg med træbeklædning, så bør du helt sikkert overveje at få en. Vælg fx vores lækre akustikpaneler, som på en og samme tid tilfører boligen hygge og giver et spændende, rustikt look. 

Skab stemning i hjemmet med vægbeklædning i træ indendørs 

Vil du gerne bryde med de hvide vægge i hjemmet, som både er upersonlige og kan udstråle noget lettere sterilt, så kan du selvfølgelig vælge at male væggen i en spændende farve eller tapetsere med et tapet i et friskt mønster. Du kan naturligvis også vælge den lækreste løsning af dem alle: vægbeklædning i træ. Med træpaneler skaber du de perfekte rammer for at tilføre boligen et nyt, moderne præg. Du inviterer naturen indenfor og får alt det gode, som træelementer har at give: varme, autenticitet, stemning og personlighed. 

Med træ-vægbeklædning indendørs får du altså noget helt andet, end hvis du vælger at male væggen. Du får nemlig meget mere end bare en farve til væggen. Du får et skønt naturprodukt, der med sine unikke knaster og årringe skaber karakter i rummet og fortæller historien om træets livscyklus. Du vil desuden opleve, at din vægbeklædning i træ over tid vil ændre udtryk og få en helt særlig patina. Må indretningen gerne afspejle, at der er plads til organiske materialer, der lever og ånder, er træpaneler med andre ord et rigtig godt valg. 

Brug træ-vægbeklædning i alle husets rum

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du skal vælge et sted for montering af vægbeklædning. I alle husets rum vil træ-vægbeklædning være et sikkert valg, der lige giver dét ekstra på hyggefronten. I entréen, som sengegavl i soveværelset, som endevæg i stuen eller noget fjerde – mulighederne er som sagt mange for at bringe ekstra hygge til settingen og skabe skønne, inspirerende rum. 

Vægbeklædning i træ med særlige egenskaber 

Når du vælger at opsætte vægbeklædning i træ, får du meget mere end blot nogle planker på en væg. Med akustikpaneler fra Mani Pine får du funktion og æstetik, som sammen skaber et perfekt indretningsobjekt. De populære paneler fungerer med andre ord ikke kun som udsmykning til rummet, de har også nogle helt særlige støjregulerende egenskaber, som fremmer et godt samtalemiljø og indeklima. Sagt med andre ord: Tænker du på at anskaffe dig vægbeklædning i træ i form af vores akustikpaneler, skal du blot kaste dig ud i projektet. Det er en investering, som bliver ved med at give.