Spiseborde i egetræ

Viser 1–12 af 52 resultater

Spisebord i egetræ 

Er du på jagt efter et spisebord, der ligner alle andre og hverken tiltrækker opmærksomhed eller stråler i rummet, så er vi kede af at skuffe dig. Det finder du nemlig langt fra her. Har du øje for den nordiske designtradition, og vil du gerne have et spisebord, der er sat i verden for at blive set, ja, så er du til gengæld havnet det helt rigtige sted. 

Med vores egetræsspiseborde får du et bord i uovertruffen kvalitet, der med sin detaljegrad vil bringe klasse og eksklusivitet til enhver type spisestue. Eg er et herligt materialevalg til dit spisebord – det syner smukt og er samtidig vældig robust. 

Vælg et spisebord i massiv eg 

Ud med den udelukkende sort/hvide/grå boligindretning og ind med flere møbler i naturmaterialer, som kan skabe varme og bringe spil til alt det stringente i indretningen. I Danmark har vi tradition for at indrette med egetræsmøbler i hjemmet – og det er med god grund. De leverer nemlig på både udseende, stemning og holdbarhed. 

En ting er, at et spisebord i eg tæller som et moderne indretningsvalg, der tilfører indretningen et raffineret look. En anden er, at du får et møbel i høj kvalitet, der holder mange år frem. Vi er drevet af en passion for træ og gør en dyd ud af at fremstille håndlavede møbler i gode materialevalg. Til hvert enkelt bord anvendes det bedste massive egetræ, som sikrer dig et spisebord i den ypperste kvalitet, der kan holde til det hele.  

Prøv noget nyt med et rundt spisebord i eg

Spiseborde behøver ikke være formet som hverken et kvadrat eller en rektangel. Det overrasker nok de færreste, når vi fortæller, at de også kan være runde. Alligevel er et rundt spisebord i eg ikke dem, vi ser flest af. Og det er da egentlig underligt: Et rundt egetræsspisebord har en række kvaliteter, som er værd at opleve. Med et bord i afrundede former bryder du med et rums hårde overflader – det tilfører ro og harmoni. Derudover er det ingen hemmelighed, at et rundt bord også har visse fordele, når I skal samles omkring det. Ved at sidde i opstilling som i en rundkreds får du skabt bedre betingelser for samtale, hvor alle kan se hinanden i øjnene og konversere på kryds og tværs.

Find et egetræsspisebord der matcher dine ønsker 

Du har besluttet, at dit kommende spisebord skal være i egetræ. Så langt så godt. Men helt i mål er du endnu ikke. Og faktisk er det for alvor nu, at det bliver rigtigt spændende at vælge nyt spisebord.

Et egetræsspisebord har ikke én nuance og én udformning. I hvert fald ikke hos os. Er du til de afrundede og bløde former eller mere skarpe og ligeskårne, og skal bordet have et let og lyst udtryk eller markant og mere mørkt? Ja, spørgsmålene er flere, når du skal finde frem til lige det spisebord i eg, som kan komplementere din spisestueindretning. Når du har besluttet dig for, om dit spisebord skal være et anderledes og rundt eller et klassisk plankebord, så er det tid til at vælge farve. Vælg mellem følgende træolier og -lakker: 

  • Hvid olie 
  • Mat lak 
  • Natur olie 
  • Sort olie