Akustikpaneler

Viser alle 4 resultater

Glem de kridhvide vægge, der står helt nøgne uden så meget som et ophængt billede til at bryde overfladen. Akustikpanelerne har gjort deres indtog i indretningen, og sikke en fryd. De flotte paneler med de fantastiske lydabsorberende egenskaber kan give ethvert rum det løft, ingen måske vidste, det manglede. 

Flere har fået øjnene op for panelerne, som er stærkt inspireret af den nordiske designtradition med fokus på naturmaterialer, rene linjer og tidløshed. Akustikpaneler ses derfor i anvendelse et hav af steder – fra private hjem til mange steder i det offentlige rum. 

Ved at tilføre akustikvægge til indretningen kan du skabe en elegant afslutning til et rum eller måske forme et indbydende indgangsparti. En væg af opsatte akustikpaneler er æstetik og funktion, som mødes i en højere enhed. Uanset placering giver det boligen, arbejdspladsen, restauranten eller butikslokalet et touch af luksus, der behager øjet og bidrager til en rolig atmosfære.

Akustikvæg: Et indretningsvalg med mange fordele 

Vælger du at opsætte en akustikvæg, får du et interiørelement, hvor fordelene står i kø. De populære plader fungerer ikke bare til udsmykning, de er også støjregulerende og fremmer et godt samtalemiljø og indeklima. Sagt med andre ord: Tænker du på at rekvirere dig en akustikvæg, bør der ikke være et argument, som får dig til at tøve.

Vi fristes faktisk til at kalde akustikplader for en sikker vinder – det bliver næsten ikke nemmere at pifte indretningen op og lade den nordiske indretningsstil skinne 100 % igennem. 

Med de klassiske akustikpaneler i træ inviterer du naturen ind. De fungerer som en flig af den rå natur – bare midt i din stue, dit soveværelse, entre eller noget helt fjerde. På denne måde får du et rum, der oser af ro, præcis som du kender det fra en hyggelig gåtur i skoven. 

På bagsiden af alle vores akustikpaneler finder du lydabsorberende filt, som sørger for, at støjniveauet i rummet med panelerne sænkes, og lydkvaliteten ligeledes forbedres. Filten absorberer nemlig lyden uden at reflektere den – dette i modsætning til en bar væg, som i højere udstrækning vil kaste lyden tilbage i rummet

Akustikplader i forskellige design og materialer 

Du ser måske primært de klassiske akustikpaneler i træ for dig, som ses monteret i massevis af forskellige indretninger – oftest fra gulv til loft. Disse akustikplader fås både i lyse og mørkere farver. 

Men faktisk er akustikpaneler meget mere end det. Det eksisterer nemlig i en anden og markant anderledes form med akustikregulerende egenskaber i forskellige design og materialer. Det kan være kunstelementer i form af billeder eller paneler med en anden overflade end træ – begge med det til fælles, at de på bagsiden har fået monteret lydabsorberende filt. 

Kan du ikke se dig selv i trenden med akustikpanelerne i træ, men vil gerne drage fordel af de gode akustikegenskaber, behøver historien altså ikke ende her. Se vores udvalg af akustikløsninger i metaller her.