Design dit eget bord

Tænker du over, hvor mange borde vi sidder ved hver eneste dag? Spiseborde, skriveborde, mødeborde, kantineborde og sofaborde. Ville det ikke være skønt, hvis de passede lige til din smag og derfor virkelig var en fornøjelse at sidde ved? Det er et scenarie, som sagtens kan blive til virkelighed. 

Hos Mani Pine har vi erfaring med at designe og bygge nærmest alle de typer borde, du kan komme i tanker om – både til private hjem og virksomheder. Du har kontrol over alt lige fra materialevalg til overfladebehandling, form på bordpladen og stel. Her giver vi dig derfor lidt inspiration til, hvilke borde du kan få fremstillet hos os – og hvordan du sikrer dig, at de lever op til alle dine krav og ønsker.

Olie
Kanter
Stel

OPGRADÉR KØKKENET ELLER SPISESTUEN – DESIGN DIT EGET SPISEBORD 

Et af de borde, vi bruger mange timer af vores liv ved, er spisebordet. Her taler vi om dagens forløb over aftensmaden, vi samles med gode venner, og vi nyder måske en stille stund med en kop kaffe eller et glas rødvin. Derfor giver det mening at designe et bord, du bliver glad af at se på.

Når du designer dit spisebord, skal du naturligvis overveje, hvilket materiale det skal være lavet af. Vælg for eksempel mørkt valnøddetræ eller mahogni med en smuk, varm glød eller hvidpigmenteret egetræ, der giver et let og nordisk look.

Også valget af stel kan tone udtrykket på dit bord i den ene eller den anden retning. Vælg et enkelt og elegant stel for et minimalistisk udseende, eller gå efter et kraftigere stel for at give bordet et rustikt look.

Vil du virkelig skabe en rød tråd gennem indretningen i dit hjem, kan du også vælge at designe dit eget sofabord i samme materialer som spisebordet. Det skaber ro og sammenhæng i din indretning, og det bliver tydeligt for enhver, at der ligger tanker og umage bag.

DESIGN DIT EGET SKRIVEBORD OG ANDRE MØBLER TIL VIRKSOMHEDEN

Vores specialdesignede møbler egner sig ikke kun godt til hjemmet. Med en skræddersyet løsning kan du også skabe en unik indretning, der afspejler din virksomheds identitet og værdier.

Du kan begynde med skrivebordene. I stedet for kedelige standardborde kan du forkæle dig selv og dine medarbejdere med en gennemført custom made løsning, der ikke findes magen til nogen andre steder. Valget af materialer og størrelser er naturligvis dit, og det gør det muligt for dig at få lavet borde, der passer helt perfekt ind i virksomheden, både når det gælder design og dimensioner.

Det er også en mulighed at opgradere mødebordene eller møblerne i kantinen eller frokoststuen. Det kan for eksempel være ved at designe dit eget plankebord til mødelokalet – et smukt møblement kan være med til at sætte skub i produktiviteten og kreativiteten, fordi det simpelthen bidrager til et rart arbejdsmiljø.