Bordben

Viser alle 6 resultater

Bordben til plankebord

Fælles for alle vores bordben og stel er, at de er designet med funktion for øje uden at gå på kompromis med det eksklusive look. Om du vælger bordben i egetræ eller i stål, er du sikker på at få et kvalitetsstel, der kan understøtte dit bord optimalt, og som hverken får bordet til at vakle eller vippe.

Vælg de helt rigtige bordben til dit plankebord

Spørger du os, er der intet så elegant som et plankebord i lækker kvalitet. Hvad enten der er tale om et af vores plankeborde i egetræ eller amerikansk valnød, så er der ingen tvivl: Et plankebord fanger straks øjet med sin stilrene og eksklusive udstråling – det bidrager til rummets atmosfære og tilfører noget rustikt og moderne til det nordisk indrettede hjem. 

Når først du har forelsket dig i den helt rette bordplade til dit plankebord, skal du videre til beslutningens step nr. to; at vælge bordben til plankebordet. Og lad os bare være ærlige – her er mulighederne mange. Skal bordbenene være af stål eller i træ? Skal designet være simpelt og klassisk eller måske mere avanceret og kunstnerisk abstrakt?

Shanghai-stel

Vælger du vores sorte Shanghai-stel som bendesign til dit plankebord, får du et stel med et moderne og kunstnerisk look. Må dit bord gerne skille sig ud med sit stel, og gør det ikke noget, at denne del af bordet også tager opmærksomheden, så er et Shanghai-stel et godt valg.

Stellet er udført i sort stål og bliver skræddersyet til din bordplade for at opnå den perfekte support.

X-stel 

X-stellet er en klassiker inden for bordben. Det er elegant og giver dig samtidig den optimale stole- og benplads, hvorfor dette stel også er et populært valg. Designet på X-stellet er stærkt og giver bordpladen perfekt støtte. 

Er du vild med vores X-stel, skal du blot vælge, om du ønsker bordben i stål eller egetræ. Stellet fås nemlig både i sort stål og massiv eg.   

Y-stel 

Ligesom med X-stellet får du med Y-stellet et stel, som giver optimal plads til spisebordsstole, samtidig med at du får masser af benplads. Det er enkelt udformet, hvilket bidrager til en lethed til dit plankebord og giver bordpladen al den opmærksomhed, den fortjener. 

Dette steldesign kan bære en tung bordplade og samtidig sørge for at give dit plankebord den perfekte støtte. 

Vores Y-stel er fremstillet i sort stål for et moderne og stilfuldt udtryk. 

Spider-stel 

Med sin designreference til edderkoppeben har vi her at gøre med et yderst elegant stel i sort stål til dit plankebord. De grafiske linjer skaber et spændende og ikke mindst fint udtryk og bidrager til et let og mindre bastant udtryk til den samlede oplevelse af plankebordet

Trapez-stel 

En stel-type, der falder i manges smag, og som derfor er meget populær: Trapez-stellet. Med dette stel giver du plankebordpladen den perfekte support og får samtidig et par bordben, som ikke optager unødvendig plads. Stellets design er enkelt og giver bordet et knivskarpt helhedsudtryk. 

Trapez-stellet er lavet i sort stål og passer med sin simple udformning til alle vores plankeborde uanset længde

Find unikke bordben til plankebordet hos Mani Pine 

Uanset præference, så skal du nok kunne finde de rette bordben til dit plankebord i vores udvalg af stel. Hvert stel bliver skræddersyet til bordpladen, så den perfekte support til bordet opnås. Alle vores stel kan tilpasses vores serie af plankeborde. 

Får du lavet et plankebord på specialmål, har du naturligvis også frit valg blandt vores stel, så du kan få et plankebord med bordben, der matcher dine ønsker til stil.