Vinreoler

Viser et enkelt resultat

Vinreol 

Vi kommer ikke udenom, at en vinreol er et must-have til dig, der holder af at nyde en god flaske vin – uanset om du anser dig selv som en vinconnaisseur eller som en person uden særlig forstand på vin. 

Og hvorfor så vælge den klassiske vinreol, som blot kan rumme flaske efter flaske på rad og række, når du kan få en vinreol med mange flere funktioner. Med en vinreol fra Mani Pine får du et eksklusivt møbel, hvor du både kan lægge dine flasker til udstilling og samtidig have plads til vinglas og proptrækker og øvrigt vintilbehør. Det er ikke bare smart, men gør også vinreolen til et helt andet møbel, end som du kender det.

Vinreoler i stål med et råt og industrielt finish

En vinreol behøver ikke kun have en praktisk dimension. Den kan også være elegant og tilføre hjemmet karakter. Med vores vinreol i stål får du en opbevaringsløsning, der er rå at se på, og som desuden kommer med mange funktionaliteter. Her er der både plads til dine favoritvinflasker, dine smukkeste vinglas, en god proptrækker og måske en cigar eller et raflebæger til hyggelige stunder. Du får altså ikke en klassisk vinreol, som du kender den, men muligheden for at skabe en vaskeægte lille minibar i reolformat. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du vælger at opbevare på reolen. 

Vores vinreoler er fremstillet i hårdført stål, hvilket giver et industrielt finish til møblet. Vil du tilføre indretningen lidt kant, er disse vinreoler vejen at gå. Hvad enten du holder af et råt look og allerede har et hjem, som syner heraf, eller ønsker at bryde med en indretning præget af bløde former og materialer, så vil en vinreol i stål passe perfekt ind. 

Høje og lave vinreoler til din indretning

Hvad enten du kan finde plads til en høj vinreol eller blot har brug for en lavere reol, kan du finde en opbevaringsløsning, som opfylder behovet hos os. Vores vinreoler findes som standard nemlig både i en høj og en lav model. 

Er en enkelt reol ikke nok, kan du med fordel vælge at kombinere vores lave og høje vinreol ved siden af hinanden for den ultimative vinopbevaringsløsning med masser af plads

Mulighed for vinreol på specialmål 

Ønsker du en vinreol i stål, men kan ikke finde en reol, der matcher dit hjems unikke mål? Så er svaret her. Hos Mani Pine laver vi custom made møbler, så alle hjem – uanset størrelse på rum og plads – kan få eksklusive vinreoler til opbevaring af de dyrebare dråber. 

Har du et hjørne af boligen, hvor en vinreol vil være perfekt, eller et rum med højt til loftet, som kræver en ekstra høj reol, så kan en vinreol på specialmål meget vel være løsningen. Skriv til os på kontakt@manipine.com med dine ønsker, så finder vi sammen en løsning til dine behov. 

Væghængt vinreol

Det nyeste skud på stammen er den væghængte vinreol i moduler, som nemt og hurtigt monteres på væggen med to skruer. Vinreolen kan bruges til opbevaring og udstilling af de få fine flasker i køkkenet, stuen eller spisestuen.

Systemet kan dog også sammensættes til et større system, der udnytter lige netop den plads, som du har til rådighed til en vinreol.

De væghængte vinreoler kommer i forskellige moduler til både liggende og stående flasker, så du kan vælge hvilken løsning der er den optimale måde for dig at opbevare din vinflasker på.

Udover modulerne til væghængte vinflasker, finder du også et væghængt vinreols modul til at hænge dine vinglas på, og til udstilling af dine korkpropper.

Alle disse moduler giver dig muligheden for at erhverve dig en smuk og æstetisk vinreol, som kan designes og sammensættes fuldstændig efter dine ønsker og behov.