Mani Pine

Custom Woodwork

Mani Pine er baseret på håndlavede produkter, hvor man som kunde har mulighed for at designe og forme efter sit eget møbel.  Tankerne bag vores forskellige produkttyper og designs er, at udvikle produkter med en naturlig sjæl, høj standard og lang levetid – med øje for egenskaben til at tilpasse sig forskellige miljøer.

Vi bestræber os på, at udvikle møbler inspireret af det industrielle miljø, hvor de varme nuancer fra træet giver en god kontrast til det helt rå stål. Det er kombinationer som synlige svejsninger og 200 år gammelt egetræ, som munder ud i rustikke kvalitetsbevidste møbler.

Vi leverer til hele landet og har en leveringstid på cirka 7 – 8 uger, afhængig af produkt.

Nicolai Adamsen

Mani Pine blev etableret i Aalborg i 2014 af Nicolai Adamsen.

Nicolai har bygget og repareret ting siden han var meget ung, og har en stor passion for at arbejde med træ og design. Han stræber efter at omdanne rå idéer til møbler, der imødekommer behovet og funktionen i dit hjem.

Jonas Damm

Jonas har kendt Nicolai siden de var børn og byggede flåder sammen. Jonas har øje for detaljen og er meget struktureret i sit arbejde. På den måde komplimenterer han Nicolai i arbejdet med at gøre kreative idéer til virkelighed.