Barskab

Viser et enkelt resultat

Barskab og bar-inventar

Der er ingen tvivl: Gode drikkevarer skal opbevares med stil. Og det gør du naturligvis med et smukt barskab i stilrent design, som emmer af luksus.

Tidløse barskabe og inventar i den højeste kvalitet

Barskabet er et møbel, som ofte ses skubbet ind i hjemmet fjerneste kroge – gemt af vejen, (måske) fordi det af et af husstandens medlemmer anses som noget, der ikke passer ind. Det er ærgerligt, og barskabet som møbel er dermed helt misforstået. Et barskab behøver nemlig hverken være grimt, bastant eller adskille sig fra den øvrige indretning. Det kan være simpelt, elegant og samtidig rumme alle de funktioner, som et godt barskab bør. 

Et barmøbel, som lever op til disse krav, finder du hos Mani Pine. Vi mener, at et barskab skal betragtes på linje med alle andre møbler. Derfor har vi designet et barskab i den lækreste egetræsfiner med fokus på klasse, tidløshed og funktion. Resultatet er et møbel, som er en hvilken som helst indretning værdig. 

Fuldend indretningen med et barskab 

Hvad enten din hjemmebar rummer årgangswhisky, en klassisk, god gin eller noget tredje, så er der for de fleste tale om dyrebare dråber, som ikke bliver hevet frem hver eller hver anden dag. De skal værnes om og nydes ved særlige lejligheder. 

Giv dine drikkevarer den indpakning, de fortjener. Med et barskab i håndlavet egetræsfiner fra Mani Pine får du et eksklusivt barmøbel, som lader dine drikkevarer komme til deres ret. Møblet oser af kvalitet og fungerer som et betagende udstillingselement i enhver indretning. Og dette, samtidig med at barskabet er gennemtænkt i sin anvendelse og praktisk: Barskabet er designet med skuffer, glasholdere og dybe låger med ekstra opbevaring til din flaskesamling. Der er med andre ord ikke det, dette barskab ikke har plads til. 

Derudover er barskabets låger med push-lock, hvilket giver møblet dét ekstra touch. Du får et helt igennem stilrent skab uden greb, der forstyrrer øjet, og som blot kan åbnes med et enkelt skub. 

Vores barskab har dimensionerne 95 × 55 × 107 cm og fås med forskellige overfladebehandlinger. Vælg mellem: 

  • Hvid olie
  • Mat lak 
  • Naturolie 
  • Sort olie 

Gode idéer til din egen hjemmebar

En hjemmebar er altid en god idé. Der er aldrig langt hjem, og du bestemmer helt selv lukketiderne. Men hvordan får du kreeret en hjemmebar, som kan alt det, en bar skal kunne, og som samtidig syner flot i indretningen? 

Svaret er ganske enkelt at se på elementerne et for et. Ønsker du en bardisk eller et barskab? Når du først har besluttet dig herfor, kan du begynde at se på stole, som kan fuldende bar-oplevelsen. Derudover kommer valg af lys over bardisk eller ved barskab. For at skabe en hyggelig og stilfuld hjemmebar er det vigtigt at vælge elementer, som stilmæssigt matcher hinanden. Hos Mani Pine finder du et udvalg af eksklusivt udstyr til hjemmebaren – fra stole, barskab og bardisk til lamper

Shop eksklusivt bar-inventar hos Mani Pine 

Vi kommer ikke udenom, at barskabet og idéen om en hjemmebar er mange mænds eller spiritusentusiastens drøm. Det er indretning til livsnyderen, der værdsætter forkælelse ud over det sædvanlige, og som holder af at kræse om den gode smagsoplevelse. Naturligvis fra nøje udvalgte flasker, som ikke må røres af hvem som helst.

Kan du genkende dig selv i denne beskrivelse, så er en hjemmebar på sin plads. Skab en eksklusiv bar-setting i boligen med vores barskab og dertilhørende barstole i træ fra vores udvalg af lounge- og lænestole. Har du ønske om en klassisk bardisk, finder du også sådan en hos os. Vores bardisk er lavet i massiv amerikansk valnød med en front sammensat af lister, der giver et helt unikt og eksklusivt look. Bagsiden af baren har laminathylder til ekstra opbevaring.Skal du bruge træ-barstole, som kan matche bardisken, kan vi specialdesigne barstole dertil med udgangspunkt i vores eksisterende design.  

Er du på bar bund i forhold til lyskilde over bardisken eller ved barskabet, så har vi desuden kobberlamper i et råt, industrielt look med patineret kobber, som kan fuldende hjemmebaren.  

Få designet dit barskab efter specialmål 

Har du forelsket dig i vores barskab, men kan ikke få målene til at passe ind i din indretning, så behøver du ikke ærgre dig. Hos Mani Pine producerer vi custom interiør til dit unikke hjem. Det betyder, at vores møbler kan laves efter dit ønske i henhold til nuance på træ og mål. 

Har du derfor udset dig barskabet her, og har du ønsker til specialmål eller behandling, er du velkommen til at kontakte os. Skriv dine specifikke ønsker til kontakt@manipine.com.