Transportskade

Det er meget vigtigt, at du kontrollerer, at forsendelsen ikke er beskadiget ved modtagelse. Ved kvittering for modtagelse tilkendegiver du samtidigt, at varen var uden skader og mangler. Hvis der er den mindste skade på emballagen, skal du på stedet gøre indsigelse overfor transportøren.

Ved synlige fragtskader på forsendelsens indhold/varen – hvad gør jeg?

Afvis forsendelse med det samme “grundet transportskade”. Så tager transportøren forsendelsen med igen, og du skal herefter kontakte os, hvorefter vi sender en ny med det samme eller snarest muligt, hvis der er tale om en specialfremstillet vare.

Ved synlige fragtskader på emballagen/forsendelsen – hvad gør jeg?

Anmod transportøren om, at du skal undersøge forsendelsens indhold for fragtskade pga. synlige skader på emballagen. Hvis transportøren mod forventning ikke vil tillade det, kan du enten afvise forsendelsen eller notere “modtaget med forbehold for fejl og mangler” på fragtbrevet, hvis du vurderer at indholdet stadig kan være i god stand. Såfremt varen er beskadiget skal du kontakte os indenfor 5 dage.

Ved skjulte fragtskader – hvad gør jeg?

Det er generelt ved modtagelse af pakker, at der altid er risiko for skjulte fragtskader. Straks efter modtagelse og senest efter 3 dage skal du tjekke, at alt er i orden, og skulle du herefter erfare, at der er en skjult fragtskade, bedes du straks reklamere til os, hvorefter vi sender en ny vare til dig.

Ikrafttræden

Disse salgs- og leveringsbetingelser er trådt i kraft den d. 1/3 2016, kl. 09.40 og gælder for alle køb i MANI PINEs webshop fra og med nævnte dato og tidspunkt.