Cookie- og persondatapolitik

Cookie- og PERSONDATAPOLITIK

Dette website anvender cookies

På webshoppen anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på vores website

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer, konto- og betalingsindstillinger
  • Trafikmåling og statistik med henblik på optimering af indhold og design på websitet.
  • Generere webstatistik så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter:

  • Google Analytics (trafikmåling)
    Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
  • Logstatistik

    Vi bruger en logstatistik på MANI PINEs webshop hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere webshoppen og sitets brugervenlighed.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på www.manipine.com har vi brug for bl.a. følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer, e-mail.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos MANI PINE IVS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Alle ansatte hos MANI PINE IVS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, men på computere som er beskyttet med adgangskoder.
Oplysninger afgivet til webshoppen videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos webshoppen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til MANI PINE IVS via e-mail kontakt@manipine.com

Du har også mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Ikrafttræden

Disse salgs- og leveringsbetingelser er trådt i kraft den d. 1/3 2016, kl. 09.40 og gælder for alle køb i MANI PINEs webshop fra og med nævnte dato og tidspunkt.