Om os

Mani Pine blev etableret i Aalborg i 2014 af Nicolai Adamsen. I 2016 sluttede Jonas Damm sig til, og i en årrække drev de to virksomheden i fællesskab, indtil der måtte udvides med flere ansatte. Nicolai og Jonas har været venner siden børnehaven, og har, som nogen af de få, succes med at kombinere deres venskab og forretning i én.

Mani Pine blev skabt med fokus på de håndlavede træborde, men siden da er produktporteføljen udvidet med flere produktkategorier såsom: vinreoler i både træ og råt stål, akustikpaneler, custom made reolsystemer og meget mere, da vi bestræber os på at arbejde efter udsagnet “alt kan lade sig gøre”.

Tankerne bag vores produkter og designs er at udvikle interiør med en naturlig sjæl, høj standard og lang levetid, med et fokus på tilpasning til forskellige miljøer. Langt størstedelen af vores designs er inspireret af det industrielle miljø, hvor de varme nuancer fra træet giver en god kontrast til det rå stål. Det er kombinationer som synlige svejsninger og 200 år gammelt træ, der munder ud i rustikke kvalitetsbevidste møbler.

Nicolai Adamsen

Nicolai har, siden han var meget ung haft en stor passion for at arbejde med træ og design.

Du finder ham ikke så ofte på værkstedet, som du gjorde engang. Nu er det i stedet Nicolai, du taler med, når dine ideer skal gøres til virkelighed.

Alle custom made møbler tegner han i et 3D program, så du som kunde får et  klart bilede af det færdige møbel, før det sættes i produktion hos Jonas.

Jonas Damm

Jonas er produktionens styrmand. På værkstedet bringer han, og de andre drenge, de kreative ideer til live.

Jonas har sans for detaljen og er meget strukturet i sit arbejde, såvel på værkstedet som bag computeren, hvor han har den daglige kontakt til Mani Pines samarbejdspartner i Danmark og Europa.

Jonas stræber efter detaljen og finessen, som adskiller det færdige møbel fra standarden. Han omdanner den spæde idé til et færdigt møbel, der imødekommer behovet og den ønskede funktion i dit hjem.