imagens de ivermectina dr max ivermectin tanya rivera realtor interacciones ivermectina ivermectina oficial farma can ivermectin pour on be used on horses is ivermectin available in the usa
Tilbage

Lavet efter
dit ønske

Hvis du ønsker dig et unikt træbord, en bænk, en hylde eller noget helt andet – tilpasset i mål og materiale, så læs med nedenfor.

Consider this

01

Rummet

Hos Mani Pine kan du skræddersy dit eget møbel, hvad end det er til spisestuen, køkkenet, stuen, gangen, soveværelset eller noget helt andet. Mulighederne er nærmest uendelige. Overvej placeringen af møblet i rummet. Tænk over dimensionerne og om der nogle begrænsninger, vi skal tages højde for.

02

Materialer

Vi har et bredt udvalg af materialer og behandlinger. Vores primære materialer er bl.a. egetræ, valnød, mahogni, ask samt metalliske overflader. Har du et andet ønske ift. materiale eller behandlings-valg, så kontakt os gerne.

Du kan sætte flueben ved billeder af de materialer, du er interesseret i nedenfor. Dine valg sendes med, når du udfylder kontakt-formularen og trykker send – og så har vi et udgangspunkt for vores snak med dig.

03

Kontakt

Du kan kontakte os pr. tlf eller e-mail. Ud fra valg af møbeltype, materiale og mål, kan vi hurtigt udregne en pris til dig. Du kan også besøge os i vores showroom i Aalborg eller København, og vi kan tage en snak om de forskellige muligheder.

Produktion

04

Den løbende kontakt

Vi vil igennem produktionsprocessen være i løbende kontakt med dig, for netop sikre os, at dine ønsker opnås, og du ved hvor langt vi er i processen.

05

Levering

Når vi nærmer os afslutningen af de sidste detaljer vedr. dit møbel, kontakter vi dig, og aftaler en dag, hvor møblet kan afhentes eller leveres. Vi leverer med vores egne fragtmænd, så møblet kommer frem til dig i god behold.

Vores generelle leveringstid ligger mellem 4-6 uger afhængig af produkt.

Se vores katalog

Overvej placeringen af møblet. Er der nogle begrænsninger i form og materiale valg. lys indfald.

Happy customers