Info vedr. coronavirus/COVID-19

Mani Pines tiltag og håndtering af dette:

Kære Mani Pine kunde

I takt med at coronavirus/COVID-19 har sat dagsordenen i Danmark, kan der opstå forskellige spørgsmål til, hvordan Mani Pine håndterer situationen i forhold til eksempelvis levering af varer og håndteringen af situationen i vores showroom og værksted.

Som udgangspunkt holder vores showroom og værksted åbent, og driften hos vores lager og transportører fortsætter også som normalt.

Vi har dog valgt at sende de medarbejder der har mulighed for det, hjem og arbejde.

Situationen kan ændre sig og vi vil naturligvis melde nyt ud på denne side, såfremt der kommer ændringer til vores normale drift, som kan få betydning for dig som kunde. Hvis dine igangværende ordrer hos Mani Pine bliver berørt af disse ændringer, vil vi desuden kontakte dig direkte på telefon, med nærmere information herom.

For at minimere risikoen for smitte, er alle ansatte hos Mani Pine instrueret i at følge de generelle råd og anvisninger fra Sundhedsstyrelsen, og alle ansatte vil løbende modtage nyeste informationer og vejledninger til at minimere smitterisikoen.

Det betyder blandt andet, at Mani Pine har lavet følgende tiltag:

Tiltag i showroom/værksted:

  • Kunder der gerne vil besøge vores showroom eller værksted, skal ringe og aftale en tid! Så har vi mulighed for at fordele aftalerne ud, så der ikke er flere samlet.
  • Alle medarbejdere er opmærksomme på at opretholde en høj grad af hygiejne.
  • Medarbejderne i vores showroom/værksted er instrueret i at holde minimum 2 meters afstand til kunder og kolleger.
  • Vores medarbejdere vil hjælpe til med, at alle holder behørig afstand – også i købssituationer.

Tiltag i forbindelse med levering:

  • Chauffører som leverer varer til vores kunder anvender håndsprit mellem hvert stop på deres rute, ligesom de er instrueret i at holde minimum 2 meters afstand til alle medlemmer af husstanden i forbindelse med levering og eventuel indbæring af møbler.
  • Har du bestilt levering, og ønsker du, at chaufføren kun leverer dine varer udenfor din bopæl, kan du aftale dette med chaufføren, når du bliver ringet op ca. 30-45 minutter inden leveringen finder sted. Vores chauffører overholder alle retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.
  • Såfremt en kunde informerer om, at de er i karantæne eller er smittet med coronavirus/COVID-19, vil leveringen kun blive gennemført som en kantstens levering. Alternativt afbrydes leveringen, hvis kunden ikke kan acceptere kantstens levering.
  • Hos Mani Pine passer vi på vores kunder og hinanden.

Med venlig hilsen

Mani Pine